Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Στο Nunnek Jewellery δεχόμαστε όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και American Express όλων των τραπεζών χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Για την επεξεργασία της πληρωμής χρησιμοποιούμε, ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα πληρωμών, το Stripe. Σύμφωνα με την Datanyze, το Stripe κατατάσσεται και επίσημα στη δεύτερη θέση, ως ο πιο διαδεδομένος τρόπος online πληρωμών παγκοσμίως μετά το PayPal. Τα συστήματα πληρωμών της Stripe είναι από τα πιο ασφαλή προσφέροντας υψηλές πιστοποιήσεις και ελέγχους ασφαλείας.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται και δε συλλέγονται από το Nunnek Jewellery, ενώ η συναλλαγή σας μαζί μας γίνεται μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης SSL.

ασφαλείς πληρωμές μέσω stripe

Τραπεζική Μεταφορά

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση / έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι:

  • Τράπεζα: Τράπεζα Eurobank
  • Δικαιούχος: Γιαννικοπούλου Άννα Γεώργιος
  • Αριθμός λογαριασμού: 00260249480201951710
  • IBAN: GR9202602490000480201951710
  • BIC: ERBKGRAA

eurobank

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία κατάθεσης. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

Σε περίπτωση που διαθέτετε διαφορετική τράπεζα από αυτήν που συνεργαζόμαστε (Τράπεζα Eurobank) τότε θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα προμήθειας των τραπεζών. Αν το ποσό εκκαθάρισης στο λογαριασμό μας είναι διαφορετικό από το αναγραφόμενο σύνολο της παραγγελίας, η παραγγελία δε θα αποσταλεί.

Σημείωση: σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και τα προϊόντα αποδεσμεύονται.

Αντικαταβολή (+4€)

Πληρώνετε τον ταχυμεταφορέα μετρητοίς κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Ο ταχυμεταφορέας ενδέχεται να σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα σε ένα τερματικό μηχάνημα POS.

Υπάρχει έξτρα επιβάρυνση 4€ καθώς και ανώτατο όριο παραγγελίας που ορίζεται στα 400€ αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής.